Lumalux sponsor van de Helmcross

Lumalux sponsor van de Helmcross

Vandaag heeft Lumalux, specialist in verandabeglazing, vouwwanden en balkonbeglazing, aangegeven ons evenement te willen sponsoren.
We zijn hier uiteraard heel blij mee!

Over Lumalux:
Wanneer het bij verandabeglazing, balkonbeglazing, vouwwanden, harmonicadeuren gaat om design, techniek en de beste kwaliteit vertrouwen particulieren, architecten en projectontwikkelaars op Lumalux vouwwanden en veranda- / balkonbeglazingsystemen. De profielen van aluminium, hout en hout/aluminium bieden u voor elk project een op maat gemaakte oplossing.

In samenwerking met een ervaren projectteam worden alle projecten, groot en klein, begeleid en uitgevoerd. Onze service bestaat uit omvangrijke ondersteuning bij de planning tot en met complete opdrachtafhandeling.

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers draagt kwaliteit, service, klanttevredenheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Lumalux medewerkers hebben allen een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de bouw. U wordt persoonlijk begeleid van a tot z en kan rekenen op gericht advies en vakmanschap. Bij Lumalux is een perfect eindresultaat de standaard voor zowel elke harmonicadeur, verandabeglazing, balkonbeglazing als vouwwanden/plooideuren.

Onze werkwijze:
Maatoplossingen vragen ook een aanpak op maat. Daarom komen wij ter plaatse om samen met u uw privé of zakelijk behoeftes te bespreken.

Bij een eerste bezoek krijgt u van Lumalux ook een vakkundige uitleg over montage, techniek en afwerkingsmogelijkheden. Aan de hand van onze materiaal- en kleurenstalen kunt u zelf ontdekken waarom Lumalux de referentie in de markt is voor verandabeglazing, balkonbeglazing en vouwwanden. Een persoonlijke begeleiding vanaf de eerste afspraak tot en met naverkoop staat dan ook garant voor een hoge klanttevredenheid.

U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte die we desgewenst met u bespreken, bij akkoord wordt uw opdracht direct ingemeten. Binnen 6 tot 8 weken kunnen onze verandabeglazing, balkonbeglazing of vouwwanden gemonteerd worden en krijgt u van ons nog een uitgebreide uitleg over onderhoud en hoe het systeem te gebruiken.

Over de auteur

WordpressAdmin administrator